Smaakomschrijvingen

Elke brouwer is trots op zijn bier! Maar hoe wordt de smaak ervan het beste (commerciëel) omschreven? 
De BierBasiliek brengt de smaak van uw bieren onder woorden. Richard schrijft met een vlotte, humorvolle pen. 
Gebruik op maat schreven teksten op uw website, flyers en etiketten.   

Neem contact op

Bier & Spijs

Bier is een fantastische en veelzijdige drank om bij de maaltijd te genieten. De BierBasiliek bedenkt welke gerechten perfect passen bij de bieren uit uw assortiment. Deze bier & spijs combinaties zijn te serveren in de brewpub of kan als serveersuggestie op het etiket of website geplaatst worden.

neem contact op

Hosting

Richard is een enthousiaste verteller, gastheer én bierkenner. Op evenementen, conferenties of feest ontvangt hij uw gasten en is de perfecte gastheer met bierkennis voor uw gasten.  

Neem contact op

Afwijkingen & brouwfouten

Bier kent vele smaakafwijkingen en smaken die ontstaan door fouten in het brouwproces. Door bekend te raken met de geuren en smaken van deze afwijkingen kunt u ze beter herkennen. 
De BierBasiliek helpt bij het verlagen van de smaakdrempel. 
Maak kennis met de ongewenste smaken in bier, zodat u daarna in staat bent om uw bieren nog beter te brouwen.

Neem contact op

bier

Quote

Ik kan intens genieten van een mooie toef schuim op mijn bier. Schuim is hét teken van hygiëne en kwaliteit. Maar bier is niet om naar te kijken. Na het nemen van een slok ontstaat een drinkring van het schuim. Ik noem dat het kanten randje van gastvrijheid.

- richard moerkerk

Volg De BierBasiliek via de socials