Bierproeverijen

Bier proeven is natuurlijk altijd leuk, met een bierproeverij van De BierBasiliek wordt het een waar een feest! We proberen veel met minder makkelijk verkrijgbare bieren te werken, waardoor je ook echt wat te proeven hebt. En natuurlijk staat kwaliteit van het bier voorop. Een bierproeverij van De BierBasiliek is een heerlijke invulling voor elke gelegenheid: je verjaardag of vrijgezellenfeest, als teamuitje voor bedrijven, voor horecapersoneel of een avond uit met vrienden!

De bierproeverijen kunnen op elke gewenste locatie gegeven worden. In de bedrijfskantine, op de sportvereniging, thuis of waar dan ook. We werken voornamelijk in Noord Holland, maar in overleg ook daarbuiten.

Het proeven gebeurt onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste bierkenner die uitgebreid zal vertellen over de proefmethode, het bier en het brouwproces, geschiedenis en meer.

De BierBasiliek heeft diverse bierproeverij-arrangementen, deze zijn al te verzorgen vanaf 6 personen:

De Minor bierproeverij (zes verschillende bieren, ongeveer 1,5 uur)

De Major bierproeverij (acht verschillende bieren, ongeveer 2 uur)

De Trappistenbierproeverij

De bier en kaas proeverij

De bier en chocolade proeverij

 

Een bierproeverij op maat

Een proeverij met verschillende bierstijlen, bieren van één brouwerij, bieren uit een specifiek land of bieren in combinatie met het best bijpassende gerecht? Een bierproeverij kan geheel naar je wens worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!